لوبیا چیتی عمده که سلامت قلب شما را ارزیابی می کند

برخی افراد به خرید لوبیا چیتی عمده یا اعضای خانواده حبوبات حساسیت دارند.

بسیاری از حبوبات و حبوبات حاوی لکتین هستند که پروتئین هایی هستند که به طور بالقوه برای انسان سمی هستند.

خیساندن و جوشاندن لوبیا باعث کاهش محتوای لکتین می شود. مردم باید حبوبات را حداقل به مدت 10 دقیقه بجوشانند تا مطمئن شوند که ایمن هستند.

شایع ترین عوارض مصرف لوبیا، گاز معده و ناراحتی روده است.

اینها خطرناک نیستند اما می توانند برای برخی افراد ناخوشایند و حتی دردناک باشند.

هنگامی که فردی لوبیا را به رژیم غذایی خود اضافه می کند، باید مقدار آن را به تدریج افزایش دهد تا به روده خود زمان دهد تا خود را تنظیم کند.

لوبیا ممکن است برای افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مناسب نباشد.

بسیاری از افراد مبتلا به بیماری التهابی روده (IBD) متوجه می شوند که پیروی از یک رژیم غذایی کم FODMAP که کربوهیدرات های خاصی را محدود می کند علائم آنها را کاهش می دهد.

در اینجا درباره رژیم غذایی FODMAP اطلاعات بیشتری کسب کنید.

خیساندن داغ لوبیا و دور ریختن آب مورد استفاده برای خیساندن، جوانه زدن، جوشاندن یا پختن آنها ممکن است به کاهش علائم گوارشی کمک کند.

لوبیا

افراد می توانند از آنزیم های گوارشی به عنوان مکمل برای کمک به بدن در هضم لوبیا استفاده کنند.

در اینجا درباره رژیم غذایی بدون لکتین بیشتر بدانید.اضافه کردن لوبیا به رژیم غذایی
مدت زمان پخت حبوبات به نوع لوبیا بستگی دارد.

آنها را قبل از پختن بشویید و چروک یا تغییر رنگ داده را بردارید.

لوبیاها را یک شب خیس کنید تا نرم شوند و زمان پخت آن کوتاه شود. آب را دور بریزید و بشویید.

لوبیاها را در آب فراوان بجوشانید، حداقل 10 دقیقه بجوشانید، سپس بجوشانید تا نرم شوند.
کنسرو لوبیا از قبل پخته شده است.

مردم می توانند آنها را بدون آماده سازی اضافی به انواع غذاها اضافه کنند.

مردم قبل از خرید کنسرو لوبیا باید برچسب آن را بررسی کنند، با این حال، زیرا برخی از قوطی ها حاوی مقدار زیادی نمک هستند.

لوبیاهای کنسرو شده بدون نمک اضافی در دسترس هستند و یک انتخاب عالی هستند.

برخی از استراتژی های ساده برای افزودن لوبیا به یک رژیم غذایی معمولی عبارتند از:

جایگزینی گوشت با حبوبات سعی کنید به جای گوشت، لوبیا را به سوپ، کاسرول و غذاهای پاستا اضافه کنید.

خوردن سالاد لوبیا سرد لوبیاها به عنوان ماده اصلی سالاد یا به عنوان چاشنی سالادهای دیگر خوشمزه و سیر کننده هستند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.