خراب شدن رب گوجه جوانه در انبارهای تولیدی موجب دردسر شد

رب گوجه فرنگی یک رب غلیظ و قرمز است که از پختن گوجه فرنگی تازه تهیه می شود.

رب گوجه جوانه یک ماده همه کاره است که می تواند در بسیاری از دستور العمل هایی که به رب گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی نیاز دارند استفاده شود.

تفاوت اصلی بین پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی در این است که رب گوجه فرنگی غلیظ تر است و طعم عمیق تری دارد.

این باعث می شود برای غذاهایی که طعم گوجه فرنگی را بدون بافت آبکی گوجه فرنگی پوره شده می خواهید، ایده آل باشد.

برای جایگزینی رب گوجه فرنگی به جای پوره گوجه فرنگی، از نسبت 1:1 استفاده کنید.

به عنوان مثال، اگر دستور تهیه 1 فنجان رب گوجه فرنگی را می طلبد، از 1 فنجان رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

سس گوجه فرنگی یک جایگزین عالی برای رب گوجه فرنگی است و تهیه آن در خانه آسان است.

رب

تنها چیزی که نیاز دارید یک قوطی رب گوجه فرنگی خرد شده، مقداری سیر و مقداری نمک و فلفل، در صورت تمایل، برای طعم بیشتر است.

به سادگی سیر را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و بگذارید حدود 15 دقیقه بپزد.

وقتی خوب و نرم شدند، آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید، سپس با استفاده از مخلوط کن سس را پوره کنید تا یکدست شود.

حتما قبل از مخلوط کردن سس کمی خنک شود تا نسوزد!

هنگامی که سس شما یکدست شد، آماده است تا به عنوان جایگزین پوره گوجه فرنگی در هر دستور غذایی استفاده کنید.

سس های خانگی رب گوجه فرنگی سه تا پنج روز دوام می آورند و باید در یخچال در ظرف در بسته نگهداری شوند.

برای جایگزینی سس گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی خانگی به جای پوره گوجه فرنگی، از نسبت 1:1 استفاده کنید.

پاساتا، همچنین به عنوان گوجه فرنگی صاف شده شناخته می شود، یک پوره گوجه فرنگی غلیظ و صاف است که معمولاً از گوجه فرنگی رم تهیه می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.