رب گوجه ورامین منبع خوبی از فیبر است و در هر گوجه فرنگی متوسط حدود 1.5 گرم فیبر را تامین می کند.
اکثر الیاف (87%) در رب گوجه فرنگی نامحلول هستند، به شکل همی سلولز، سلولز و لیگنین.
رب گوجه فرنگی کربوهیدرات کمی دارد. محتوای کربوهیدرات عمدتاً از قندهای ساده و فیبرهای نامحلول تشکیل شده است. این میوه ها بیشتر از آب تشکیل شده اند.
رب گوجه فرنگی منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی است.
ویتامین C. این ویتامین یک ماده مغذی و آنتی اکسیدان ضروری است.
یک رب گوجه فرنگی متوسط می تواند حدود 28 درصد از مصرف روزانه مرجع (RDI) را تامین کند.
یک ماده معدنی ضروری، پتاسیم برای کنترل فشار خون و پیشگیری از بیماری قلبی مفید است.
همچنین به عنوان فیلوکینون شناخته می شود، ویتامین K برای لخته شدن خون و سلامت استخوان ها مهم است.
فولات (ویتامین B9). یکی از ویتامین های B، فولات برای رشد طبیعی بافت و عملکرد سلولی مهم است. این به ویژه برای زنان باردار مهم است.
رب گوجه فرنگی منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی مانند ویتامین C، پتاسیم، ویتامین K و فولات است.
سایر غذاهای موجود در رژیم غذایی شما ممکن است تأثیر قوی بر جذب لیکوپن داشته باشند. مصرف این ترکیب گیاهی با منبع چربی می تواند جذب را تا چهار برابر افزایش دهد.
با این حال، همه لیکوپن را با سرعت یکسان جذب نمی کنند.
حتی اگر محصولات رب گوجه فرنگی فرآوری شده دارای لیکوپن بیشتری هستند، همچنان توصیه می شود تا حد امکان از گوجه فرنگی تازه و کامل استفاده کنید.
لیکوپن یکی از فراوان ترین ترکیبات گیاهی در رب گوجه فرنگی است.
این ماده در بالاترین غلظت در محصولات رب گوجه فرنگی مانند سس کچاپ، آب میوه، رب و سس یافت می شود.
مصرف رب گوجه فرنگی و محصولات مبتنی بر گوجه فرنگی با بهبود سلامت پوست و کاهش خطر بیماری قلبی و سرطان مرتبط است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.