استفاده از خرمای مروارید سیاه بم در مجلس ختم ملکه انگلستان

خرمای مروارید سیاه بم دارای خواص ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضد ویروسی و همچنین به دلیل دارا بودن فنول بالا، توانایی پیشگیری از التهاب مزمن و سایر اختلالات را دارد.

خرما به دلیل دارا بودن فیبر و فنول بالا می تواند به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و تنظیم سیستم ایمنی بدن کمک کند.

فنولیک های تولید شده از خرما به دلیل خاصیت تعدیل کننده ایمنی ضد آلرژیک می توانند پاسخ ایمنی بیش از حد حساس را کاهش دهند.

واکنش‌های ضد التهابی توسط تنظیم مسیرهای پیش‌التهابی ایجاد می‌شوند که یکی از ویژگی‌های تعدیل‌کننده ایمنی فنولیک‌ها است.

خرما ممکن است فواید سلامتی بسیار قدرتمندی مانند افزایش انرژی، افزایش آهن در بدن و کمک به هضم داشته باشد.

خرما سرشار از مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان های مختلف در سراسر جهان است.

این میوه های خشک به دلیل خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد توموری خود ممکن است در درمان بیماری های مختلف مفید باشند.

خرما میوه شیرین و جویدنی درخت خرما (Phoenix dactylifera) است.

خرما

خرما هزاران سال است که غذای اصلی خاورمیانه بوده است.

مسلمانان نخل خرما و خرما را مقدس می‌دانند و در طول روزه‌داری مذهبی ماه رمضان، این میوه‌های خشک جزء رایج رژیم غذایی هستند.

هر خرما بسته به نوع آن می تواند حدود 60 تا 70 درصد شکر و مقدار زیادی فیبر داشته باشد که آن را به عنوان یک تقویت کننده انرژی سالم ایده آل می کند.

همچنین سرشار از آهن است و ممکن است به مبارزه با کم خونی کمک کند.

خرما در حال حاضر در سراسر جهان محبوب است و به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در اسموتی ها، آب میوه ها، میله های غذایی و محصولات پخته شده مانند کیک و کلوچه استفاده می شود.

همچنین می توانید انواع درجه یک که با بادام یا کره بادام زمینی پر شده است و محصولات ویژه مانند ملاس خرما، یک شربت چسبناک شیرین که می توان روی پنکیک یا فرنی بریزید، خریداری کنید.

به گفته USDA FoodData Central، خرما منبع خوبی از انرژی، فیبر، قند و انواع ویتامین ها و مواد معدنی است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.